Jotain muuta ja uutta, Ihmissuhteista lähtien.

”Uuteen nousuun, taas vahvempana, paina, whatup, uuteen nousuun, aina kuten aina, joka päivä koko päivä, uuteen nousuun, taas vahvempana, paina, whatup.”

”Aivan sama mikä ois, Mull ei oo vahtoehtoi, Mun on tuotava tää homma himaan, Muutakaan en voi, Ei oo vaihtoehtoi, ei oo, Mun on tuotava tää homma himaan.”

”Ei oo osunu kohdalle, Meijen tiet ei oo kohdanneet, Ollu yksin ja saanu sen toimimaan, Aina samalaist vaiheiluu, Hetken sekoiluu, Vaan ei muut, Enkä etsiny edes oo tosissaan.”

”Älä ovelle jää, Minä selviä kyllä, kannan laukkusi hissiin uhdellä hyvästelyllä, Älä ovelle jää, Mull ei oo hätä, Mun sydämmeni oli Rikki jo ennen sua.”

”Jos menaat meinaat lähtee nii menisit jo, Tää ohi on, Muista kun sä meet nyt, niin paluut ei oo, Sua ei jäädä kaipaamaan, Vieläkö sä täällä, Menisit jo, Tää ohi on,  Muista kun sä meet nyt, Niin paluut ei oo, Sua ei jäädä kaipaamaan.”

-Elastinen-

Ajatuksis on pyriny monta juttuu kerrankin, jos joku toimis niist. Kaikist noist Elastisen teksteist mitä kirjootelin, vetoo jotenkii muhun ja mun elämään täl hetkellä.

Tänää piti sataa vissii mut eipä satanu poutaa oli. Iha hyvä vaik iltapäiväl oli jo vä kylmä. Välil aurinkokii paisto mukavan lämpösesti. Mut ei se oikeen piristäny mun päivää.

Joskus ottaa aivoon ei vaan se et joutuu aamulla heräämää iha V…. aikasee. Vähä kaikki muukii alkaa ottaa aivoon. Esim. sellaset ihmiset jotka ei ymmärä et, jos on eronnu just jostain ni ei tarvis enää kinuta et ota takas ota taks ei voi elää ilman sitä, vaik on tehny pahaa sille jota mukamas Rakastaa. Mull meinas päässä pari kirosanaa tos tilantees ku kuulin ton se oli jotain hirveetä mitä se oli tehny sille jota Mukamas rakastaa ja toivon totisesti ettei kyseiselle henkilölle tapahtuisi tätä enää.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 85 = 93